BEVEILIGING / CAMERABEVEILIGING

Beveiliging Camerabeveiliging

Ook wij vinden het vervelend dat het nodig is. Daarom gaan wij u niet bang maken met vervelende berichten, maar wij laten u wel weten dat Warrens Elektro gespecialiseerd is in elektrotechnische beveiligingsinstallaties. Wij verzorgen met uiterste vakkundigheid brand- en inbraakbeveiliging.

500x500

500x500

Particulieren

Warrens Elektro biedt advies op maat. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende oplossingen bij brand en gaslekken. Een volledig geautomatiseerd systeem biedt u meer veiligheid, denk bijvoorbeeld aan een verlichte vluchtroute bij brand. Uiteraard biedt dit ook meer veiligheid bij inbraak: een dergelijk beveiligingssysteem registreert en alarmeert indringers vroegtijdig. Ook wanneer u niet thuis bent, heeft u controle over het systeem.


Bedrijfspanden

Warrens Elektro verzorgt complete alarm- en beveiligingsinstallaties. De veiligheid van uw medewerkers staat centraal. Bij brand, maar ook bij ongewenst bezoek. Voor verschillende verzekeraars is het noodzakelijk dat uw bedrijfspand beveiligd is. Neem contact met ons op voor een afspraak en voor advies op maat.

500x500